Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Denne flotte førstehjælpskasse i blik med førstehjælpsmotiv samt indbyggede opbevaringsrum er gaven til ethvert hjem. Alle familier bør have deres egen førstehjælpskasse, og hvis du forærer dem kassen med det genkedelige motiv i gave, er du sikker på, at alle medlemmer af familien kan genkende kassen, og ved, hvad den indeholder. En ekstra udvidelse af gaven kunne være, at du fylder den med plaster, hovedpinepiller, og bandager

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
309 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Førstehjælp kan redde liv, men hvad skal du egentlig stille op, hvis uheldet er ude? Har du styr på de helt elementære førstehjælpsteknikker? Hvordan standser du ulykken? Hvordan stopper du en blødning? Hvad stiller du op, hvis en person er ved at gå i chok? Hvordan behandler du en brækket arm? Når du har styr på det, så mangler du bare en førstehjælpskasse med alle de mest praktiske remedier. Her kan du få opbevaringskassen, og den har det helt oplagte motiv i den røde farve med det hvide kors. Så kan alle genkende kassen, som en kasse der indeholder ting, du kan bruge til den nødsituation, der måtte opstå. Men du skal dog lige være opmærksom på, at kassen ikke har indhold med, men du kan selv fylde den med både hovedpinepillerne, plasteret eller gagebindet.

Førstehjælpskassen med korsmotivet kan bruges som gave til hele familien. Du kan også give den som gave til mor til mors dag eller som gave til fars dag. Førstehjælpskassen kan også blive gaven, som du kan give til teenageren, der skal flytte hjemmefra.

Detaljer

    li>Materiale: metal
  • Mål: 31,5 x 19 x 21 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-22T05:48:58+00:00