Har du brug for hjælp?

Forsølvet ramme med indgravering

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her er den helt perfekte ramme til det helt perfekte billede. Den forsølvede ramme med hjerteform er produceret i høj kvalitet, og du kan få indgraveret den helt personlige hilsen, som passer til lige præcis det par, som rammen gives til. En meget personlig og romantisk gave til brudeparret eller sølvbrylluppet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du leder efter en virkelig flot, betydningsfuld og anderledes gaveide, så kunne denne ramme være et godt bud. Den flotte billedramme i sølv, der gør billedet hjerteformet og som plads til en personlig indgravering, vil få et af dine særlige billeder til at se ekstra flot ud, når det kommer op at hænge på væggen. Nu får du mulighed for at se på et af livets dejlige øjeblikke hver dag! Dit bedste og mest elegante billede fra brylluppet, den store fødselsdag, eller måske barnedåben, kommer kun til at se endnu flottere ud, når det kommer op at hænge i den smukke billedramme med personlig indgravering.

Det her er en virkelig fin og dejligt personlig gave, der egner sig rigtig godt til at markere store og vigtige datoer. Den personlige indgravering fordeles på to linjer med helt op til 20 tegn i hver linje, så I kan f.eks. få jeres navne og bryllupsdag indgraveret eller en meget personlig hilsen.

Detaljer

  • Materiale: forsølvet ramme
  • Mål: ramme 19 x 14 cm, foto 11 x 11,5 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering
2020-12-02T19:47:56+00:00