Har du brug for hjælp?

Forsølvet æske med indgravering

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

I denne smukke forsølvede æske kan du opbevare alt lige fra den første tabte tand til smykker eller piller. Den flotte æske er en elegant måde at opbevare sine småting på og en super sød gaveide, der pynter på natbordet eller i vitrineskabet. Som en ekstra feature kan du vælge at indgravere navn eller lignende på låget og på denne måde gøre gaven mere personlig.

* Skal udfyldes

169 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Nu kan du opbevare dine særlige minder på en eksklusiv måde. I denne fine forsølvede æske er der nemlig plads til barnets første tænder, halskæden, som du har arvet fra din bedstemor eller andre vigtige minder. Æskens enkle og stilrene design gør, at den passer i ethvert hjem, både på børneværelset, badeværelset og i vitrineskabet i stuen. Hvis du ønsker at gøre gaven ekstra personlig, kan du vælge at indgravere navn, dato, anledning eller lignende.

Hvis du er på udkig efter en flot og personlig gave, er denne lille æske perfekt - den egner sig især som dåbsgave eller til andre mærkedage, men kan også bruges som en eksklusiv indpakning til eksempelvis en smykkegave. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad denne smukke æske kan anvendes til, og lige meget hvem du vælger at give den til, vil modtageren helt sikkert sætte stor pris på den personlige gave. Alt i alt er den forsølvede æske en rigtig flot gaveide, der egner sig til mange anledninger.

Detaljer

  • Beskrivelse: forsølvet og beskyttet mod misfarvninger
  • Mål: 4,2 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn, maks. 10 bogstaver pr. linje (deraf maks. 1 stort bogstav)
2020-12-05T22:21:38+00:00