Har du brug for hjælp?

Forsølvede champagneglas med indgravering

815 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Er du på udkig efter den helt rigtige bryllupsgave? Det kan nemlig være svært at finde en god gave, for især bryllupsgaven til dine gode venner skal være noget, både bruden og gommen kan bruge, det skal være noget, de kan bruge mange år frem, og det skal være en personlig gave, der kan give gode oplevelser i deres ægteskab. Det er mange krav for én gave. Ikke desto mindre er dette gavesæt en ret god kandidat som den perfekte bryllupsgave. Gavesættet indeholder to forsølvede champagneglas, som kan indgraveres med to navne og en dato.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Helt specielle champagneglas, der vil fungere super godt til fejring af sølvbrylluppet eller til bryllupsfesten. I gavesættet finder du to champagneglas, der er forsølvede. Derudover kan de indgraveres med personlig indgravering, som gør gaven meget personlig. Du kan indgravere to navne, der vil stå på hver deres linje med op til 12 tegn hver. Under de to navne er der plads til en dato, hvilket jo oplagt kan være den dato, hvor fejringen finder sted, om det er sølvbryllup eller bryllup. Over den personlige indgravering er der et yndigt tryk af to turtelduer, der mødes med to ringe - meget symbolsk og fint.

Gaven med de to personlige champagneglas kan tages frem til fejring af alle fremtidige bryllupsdage, og modtagerne af gaven kan for evigt huske, hvem der forærede dem denne fine gave og personlige gave.

Detaljer

  • Mål: 25 cm x 6 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering, gaven kommer i flot gaveæske
2020-12-02T07:24:54+00:00