Har du brug for hjælp?

Form til cakepops med små robotter

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Er du vild med at bage kager, kan du nu tage dit bageri til det næste niveau. Dette gavesæt består af en form, hvor der er plads til otte forskellige kager. Formen fungerer på samme måde, som når du bager muffins. Forskellen er bare, at formen ikke er rund, men derimod er formet som otte forskellige, søde og kreative robotter. Når du har bagt kagerne, skal du sætte en pind i dem, som også følger med i sættet, og så har du de såkaldte populære cakepops, som er en form for slikkepind, bare som en kage.

Other customers bought

Beskrivelse

Cakepops kommer fra USA og er en form for slikkepind bare med kager, altså en lille kage, der står på en pind. Med denne kageform kan du få otte forskellige cakepops, og det sjove ved dem er, at de er formet som små robotter. Når du har bagt kagerne begynder den rigtige leg - nu skal du nemlig være kreativ, og der er fri leg med pynten. Brug glasur, creme og pynt til at gøre hver af de otte robotter individuelle og forskellige.

Kagerne kan serveres på mange måder. Du kan stille dem samlet i et glas, eller du kan sætte dem fast i en anden kage, hvis du for eksempel har lavet en lagkage til en børnefødselsdag, så vil børnene blive ellevilde, hvis lagkagen bliver serveret med små cakepops ovenpå.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med kageform med 8 robotter og 16 træpinde.
  • Materiale: form - silikone, pinde - træ
  • Mål: diamter 5,5 - 7 cm
2020-11-27T14:22:14+00:00