Har du brug for hjælp?

Foldbart brilleetui med indgravering fra Philippi

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Nu kan du få et praktisk og foldbart brilleetui, der passer til langt de fleste briller og solbriller, og som kan gå lige i inderlommen eller håndtasken. Det elegante brilleetui fra Phillipi er den perfekte gaveide til alle, der bærer briller eller solbriller, og som godt kunne bruge et etui med et personligt touch. Du kan indgravere modtagerens navn eller lignende (maks. 20 tegn) og på den måde gøre gaven ekstra personlig.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Tidløst og praktisk - dette fine etui er en uundværlig ting for alle med briller, for hvem vil ikke gerne beskytte glasset mod ridser og skrammer, som kan komme, hvis man bare opbevarer dem løst i inderlommen eller håndtasken?

Dette smukke etui passer til langt de fleste briller og solbriller og er den perfekte måde at holde styr på og ikke mindst passe godt på de dyrebare briller. Det er smukt forarbejdet og de fine detaljer gør det til et must for alle med briller. Etuiet er specielt idet, det kan foldes og omslutter briller eller solbriller på en pladsbesparende måde.
For at gøre denne gave ekstra personlig kan du vælge at få indgraveret modtagerens navn i etuiet (maks. 20 tegn), og på denne måde er der ingen tvivl om, hvis briller der ligger indeni. Det praktiske etui egner sig til mange anledninger og vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren. En personlig gave med indgravering, som ikke er til at stå for.

Detaljer

  • Beskrivelse: gråt etui til briller, du kan vælge at indgravere navn eller andet, foldbart og med magnetlukning
  • Materiale: læder
  • Mål: 16,5 x 7,5 x 5,5 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2020-12-05T22:18:50+00:00