Har du brug for hjælp?

Fødselsdagspose

49 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En flot og nem indpakning til den næste fødselsdag! Med denne pose skal man ikke bruge tid på at pakke gaver ind i papir, og man slipper også for skæve smil, hvis man ikke lige er god med saks og papir! Denne gaveide er en god måde, der gør det nemt for dig at give en, du holder af, en fødselsdagsgave!

Other customers bought

Beskrivelse

Leder du efter en smart og ikke mindst nem indpakning til en lille fødselsdagsgave? Har du hverken tid eller lyst til at famle rundt med gavepapir, gavebånd og tape for at pakke små gaver ind? Eller er du bare ikke specielt god til at pakke gaver ind? Så er denne fødselsdagspose intet mindre end perfekt! Denne indpakning kræver hverken tape eller gavebånd, men ser stadig flot og festlig up på ethvert gavebord med sit flotte design! Posen er lavet af papir og har “Happy Birthday to you” skrevet hen over sig med sorte bogstaver på en hvid baggrund. På selve bogstaverne sidder der små, røde fugle og pipper charmerende som fløjtede de en fødselsdagssang.
En god og praktisk måde at give små gaver til fødselsdag, uden at det skal være alt for tidskrævende. Selvom posen har et pænt ydre, er det jo det indre der tæller, og både venner og familie vil helt sikkert synes om både pose og indhold! Kan med fordel bruges til små, fine gaver fra gaveideer.dk!

Detaljer

  • Beskrivelse: papirspose med påtryk i høj kvalitet
  • Mål: 16 x 26 x 6 cm
2020-11-28T18:40:25+00:00