Har du brug for hjælp?

Fødselsdagsballoner

75 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Når der er fødselsdag, skal det fejres! Og hvordan gør man det i bedste stil? Selvfølgelig med disse fantastiske og kæmpe store fødselsdagsballoner, der kan sammensættes så de udgør i alt to tal, så om man fylder 1 år eller 62 år, så kan disse fødselsdagsballoner vise det og være med til at gøre ens fødselsdag endnu mere mindeværdig. Derudover kan ballonerne også bruges, når man skal fejre jubilæum eller bryllupsdag og til andre lignende anledninger.

Other customers bought

Beskrivelse

Mange vil være tossede med at blive fejret med disse fantastiske fødselsdagsballoner, og vi spår, at de især vil blive modtaget godt til børnefødselsdage, hvor børn vil være helt vilde med dem. Fødselsdagsballonerne giver anledning til, at der virkelig skal fejres igennem, blandt andet på grund af deres størrelse. Ballonerne er nemlig store og de viser derved, at nu skal der virkelig være fest og fejring! De kommer i en pakke med mange balloner, der kan sammensættes som i alt to forskellige tal, så om man skal bruge tallene 3 eller 57, så kan man danne dem med disse balloner. De kan også benyttes til andre anledninger end til fødselsdage - for eksempel til bryllupsdage, jubilæer eller andre fejringer.
Ballonerne indeholder en guide til, hvordan man laver de forskellige cifre, skabeloner, så ballonerne kan stå fast og selvfølgelig en masse balloner. Skøn gaveide til når der virkelig skal være fest og fejring.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder brugsanvisning, 14 skabelondele til at skabe tal og balloner
  • Mål (pakken): 20,5 x 24 x 6 cm
2022-05-21T15:34:59+00:00