Har du brug for hjælp?

Fodboldformet sparekrukke med indgravering

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Kender du en, der er fan af alt, der har med fodbold at gøre? Så har du den perfekte gave her. Her får du nemlig en fodbold, der er forsølvet og desuden fungerer som en sparekrukke. Den er ret sej at have stående på et ungdomsværelse. Derudover kan sparekrukken indgraveres. Indgraveringen står på to linjer, hvor du kan bruge op til 14 tegn på hver af linjerne. Du har altså mulighed for at skrive "Fodboldfan Lukas" eller "Til søde Christopher" eller noget helt trejde. Kun fantasien sætter grænser, og du kan indgravere lige, hvad du ønsker.

299 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Denne sparekrukke er så flot og skinnende, at den let kunne forveksles med en en fodboldpokal. Derudover er denne gave som skabt til fodboldfanen, hvilket mange unge i skolealderen som bekendt er.
Sparekrukken der er formet som en fodbold, og som er blevet forsølvet, har mange positive sider. Først og fremmest er den flot, desuden er den en god gave til børn, for de vil på den måde lære at spare penge op og være økonimisk bevidste og ansvarlige. Den lille fodboldfan får dertil en mulighed for at spare op til at købe billetter til den næste store fodboldkamp, nye fodboldstøvler eller en ny fodbold.

Sparekrukken kan indgraveres med op til 28 tegn (14 tegn på to linjer), så den på den måde bliver personlig. En skøn gaveide til f.eks. fødselsdag eller konfirmation.

Detaljer

  • Mål: 8,5 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering
2021-01-22T19:47:56+00:00