Har du brug for hjælp?

Fodboldfigurer som viskelæder

75 kr
Inkl moms
-11,00 %
- +
Ting og gaver, der har mere end én funktion, er indiskutabelt de bedste. Her har du en sådan gave. Denne gave kan nemlig flere ting på samme tid. Gaven er fodboldfigurer som fungerer som viskelæder. De kan sættes på enden af din blyant, og så fungerer de både som viskelæder, til når du har skrevet noget forkert, og da man får to i et sæt, kan du også improvisere en lille fodbold, for eksempel ud af noget papir, og så kan du spille mini-fodbold med din sidekammerat, når timerne i skolen bliver lidt for kedelige.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Gaver, der har flere funktioner på samme tid - det er noget, vi kan lide! Det kan denne gave også. I et sæt får du to fodboldfigurer som kan bruges som viskelæder. Viskelæderne er formet som små udgaver af de fodboldspillere, som du kender fra et bordfodboldspil. De har et hul i kroppen, så du kan sætte dem fast på enden af din blyant. De fungerer så både som viskelæder, som du selvfølgelig kan bruge til at viske ud med, når du har skrevet noget forkert, og derudover kan de to fodboldfigurer også bruges til at spille en improviseret fodboldkamp på skrivebordet i skolen.
Alt du skal bruge er to blyanter, sættet med fodboldfigurer og så en lille fodbold, for eksempel et stykke papir, der er krøllet sammen som en bold. Så kan du spille fodboldkamp med din sidekammerat! Så vil timerne i skoletiden garanteret synes meget kortere. Sjov gaveide til skoledrenge!

Detaljer

  • Beskrivelse: viskelæder-sæt med 2 stk.
  • Mål: 4,5 x 2 x 11 cm
2019-06-20T08:25:23+00:00