Har du brug for hjælp?

Fodbold-fjernbetjening

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den perfekte gaveide til alle fodboldfans! Med denne fjernbetjening får du endnu mere stadionstemning, mens du sidder på sofaen. En rigtig god gaveide til venner og familie, der elsker at se fodboldkampe i fjernsynet!

Other customers bought

Beskrivelse

Det er ikke lige altid, at man har tid til at tage på stadion og se yndlingsholdet spille kamp, men så er det godt at man kan se kampen i fjernsynet! Denne fodboldfjernbetjening er helt sikkert med til at skabe lidt stadionstemning hjemme i stuen og er helt ideel næste gang der er dækket op med øl og snacks på stuebordet, og vennerne er ovre for at se Superliga-kampe, Champions League eller landsholdskampe!
Det er ikke for sjov, at det er en fodbold-fjernbetjening, for fjernbetjningen er formet som en fodbold, og den er et must have for alle ægte fans, der godt kan lide at følge yndlingsholdet foran skærmen. Den fungerer som enhver anden fjernbetjening, så man kan selvfølgelig også lade andre i familien bruge den, når det ikke lige er sæson, og man ikke sidder og ser bold. Desuden er der den åbenlyse fordel ved at se kampen derhjemme; man kan altid slukke, hvis det utænkelige skulle ske, at yndlingsholdet har en dårlig dag, hvor de lukker kasser ind på stribe, så man kan skåne sine nerver og sit humør. Denne fodboldfjernbetjening er en rigtig god gaveide til fodboldentusiasten i dit liv!

Detaljer

  • Brugsanvisning: tænd for TV’et, hold power-knappen på fjernbetjeningen nede, når fjernsynet reagerer slippes kanppen. Tryk på Power-knappen igen for at færdiggøre aktiveringen. Skulle fjernbetjeningen ikke kunne finde frekvensen, gentages processen eller man kan foretage samme handling med Mute-knappen
  • Kapaciet: 7,6 m i effektiv rækkevidde
  • Materiale: kunstlæder
  • Mål: 12 cm
  • Funktioner: tænd/sluk, volume, programskifte og mute
  • Bemærk: kompatibel med LG, Samsung, Sony, med satellit og DVD-afspiller (ingen garanti for funktion med andre modeller) – bruger 2 stk. AAA-batterier (ikke inkl.)
2021-01-26T10:16:15+00:00