Har du brug for hjælp?

Fluesmækker med sværd-greb

105 kr
Inkl moms
- +
Alle kender vist det irriterende øjeblik, når man for eksempel er i sommerhus og skal spise aftensmad eller har lagt sig i sengen, og man pludselig hører den evindelige summen. Det er selvfølgelig fra en irriterende flue, der på magisk vis har forvildet sig indenfor. "En garde!" siger vi bare. Nu har vi en løsning: en sej og sjov fluesmækker med sværd-greb. Med denne fluesmækker kan du endelig give fluerne kamp til stregen!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En aften i sommerhuset: Hele familien har netop sat sig til bords og skal til at nyde en skøn aftensmad, som alle har hjulpet med at lave. I har nu sat jer og skal til at spise. Med det samme lyder en velkendt og irriterende lyd: "suuum, suuummmmmmmmm, summm". Kom an, hvis I tør, små fluer! Så skal I få lov at mærke min fluesmækker. Med en fluesmækker med sværd-greb har du udstyret i orden til at tage kampen op mod fluerne. Nu kan de bare komme an!
De fleste kender vist til sommerdagene, når man lige har sat sig til rette eller lagt sig i sengen, og så kommer fluerne. Disse dage er nu talte, for denne fluesmækker med sværd-greb kommer dig til undsætning, så du let som en leg kan give fluerne kamp til stregen!

Detaljer

  • Beskrivelse: rød
  • Materiale: plastik
  • Mål: ca. 50 x 12 x 10 cm
2020-12-02T20:02:32+00:00