Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Florida - nytænkende vase

129 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Her er en innovativ og nytænkende vase, der gør det muligt for dig at opstille blomsterne på en anderledes og unik måde, inden du giver dem til mor i mors dag-gave, som gave til farmor eller måske som en god bedring-gave til en, du holder af. Sådan har du ikke set blomster i en vase før!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Denne vase er lidt anderledes end de fleste andre, da den gør det muligt at have blomster stående på en anderledes måde. Med en innovativ og nytænkende vase kan man sige det med blomster på en måde, som man aldrig har set det før. Blomster skal normalt gerne læne sig op ad noget, eftersom stænglerne ikke ligefrem er stærke nok til at de kan stå selv, men det er lige netop hvad de kan med denne vase.
Tricket er, at man sætter blomsterne fast på pinde med deres stængler, så det ligner at blomsten står som var den magisk fortryllet. Ikke alle blomster er lige velegnede til denne vase, det vil f.eks. være lidt af en udfordring at gøre det med roser, men rigtig mange blomsterarter, såsom tulipaner og morgenfruer, kan bruges, og de ser også rigtig fine ud, når de står for sig selv.
Denne innovative og nytænkende vase er en rigtig god gaveide til både konen, kæresten eller den bedste veninde, men især også en god gaveide til mor på mors dag.

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 keramikskål, 4 messingpinde
  • Mål: 6 mm høje bærere i acryl

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T14:16:15+00:00