Har du brug for hjælp?

Flodhesteformet bogmærke

69 kr
Inkl moms
- +
Det her iøjefaldende bogmærke til store læseheste, vil hjælpe dig med altid at finde frem til den rigtige side i den store familiesaga, den romantiske novelle, den sjove selvbiografi og den alvorlige faglitteratur - eller bare den bog du lige har ved hånden. En uundværlig gaveide til alle, der sætter pris på en god bog.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det anderledes og fantasifulde flodhesteformede bogmærke viser klart og tydeligt, hvor langt du er kommet i den store roman, du netop er gået i gang med. Flodhesten vil stille og roligt æde sig gennem siderne med dig og følge dig på den farefulde færd, den sjove fortælling, eller gennem den store romance. Når du lige skal have en pause fra læsningen, vil han ligge og slumre i toppen af bogen, præcis som han gør, når han ligger i sit vandhul på savannen. Og når du vender tilbage til bogen, vil han gabe højt og vise dig, hvor du er nået til, så er det bare at springe ind, hvor du slap.
Med denne gave slipper man for irriterende æselører, der skæmmer de fine bøger, og du vil altid nemt og uden problemer kunne slå op lige på den side, du er kommet til i den store familiesaga, den romantiske novelle, den sjove selvbiografi eller den seriøse faglitteratur. Det er en lille og anderledes gave, når du gerne vil vise din medbogorme, at du tænker på dem!

Detaljer

  • Materiale: kunststof (PP)
  • Mål: 10 x 5 x 2 cm
2020-12-05T06:53:43+00:00