Har du brug for hjælp?

Flirt- lykkearmbånd

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Leder du efter en skøn gaveide til den veninde i din venindegruppe, der er single, frisk, frejdig, flirtende og altid med på den værste? Så behøver du ikke at lede længere - den perfekte gave er lige her. Gaven består af et fint armbånd i gråt, der ved at justere snoren i hver side kan gøres større eller mindre i størrelsen. På armbåndet hører der et fint vedhæng af messing til, og på det vedhæng står der Flirt.

Other customers bought

Beskrivelse

Kalder alle piger, der er i humør til at flirte. Dette armbånd, som også bliver kaldt et lykkearmbånd, er lige noget for dem. Lykkearmbåndet er gråt og har desuden to små, søde vedhæng. der er af messing på sig. På det ene vedhæng står der ordet Flirt, som måske beskriver sindstilstanden på modtageren af gaven. Ved siden af det vedhæng hænger et andet vedhæng, hvorpå der er indgraveret et absolut lille, fint hjerte.

Armbåndet er både en fin, sjov, sød og betænksom gave, som du kan give din gode veninde i gave - selvfølgelig hende, der ikke er bange for at flirte og altid er med på den værste. Armbåndet er desuden lavet med så meget stil, at det både kan bruges til fest og hverdag, fordi det er smagfuldt, stilet og alligevel så afdæmpet, at du sagtens kan bruge det til hverdag og mere afslappet tøj.

Detaljer

  • Beskrivelse: lykkearmbånd med vedhæng med teksten "flirt"
  • Materiale: 100 % polyester
2020-12-03T08:22:33+00:00