Har du brug for hjælp?

Flettet læderarmbånd med initialer

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Klassisk, enkelt og elegant armbånd til både hende og ham. Det flotte læderarmbånd kommer i flettet læder med to små stålplader, hvor I kan få indgraveret jeres initialer på. Det bliver et enkelt og stærkt statement om, at I to hører sammen! Dette lækkert designede smykke kan blive den helt personlige gave, der vil gøre din kæreste lykkelig.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Virkelig flot designet, sort og flettet læderarmbånd med to enkle stålplader, hvor I kan få indgraveret f.eks. jeres initialer eller en helt kort, personlig tekst på op til 10 tegn. Der er så mange anledninger, hvor det flettede armbånd vil være en flot og passende gave: til studentergildet, forlovelsesfesten eller som julegave til den, du elsker. Der er ikke nogen tvivl om at, hvis du giver armbåndet i fødselsdagsgave til kæresten, så vil gaven blive taget imod med kyshånd.

Den personlige tekst, der kan blive indgraveret, kan være på op til 10 tegn, så her vil monogrammet virkelig komme til sin ret. Det enkle design gør, at armbåndet er nemt at bære til alle slags anledninger, både til hverdag og fest, og det betyder at personen, du giver det til, vil tænke på dig, hver gang det bliver fundet frem og taget på.

Det lækre armbånd med personlig indgravering er en enkel og elegant gave med masser af tanke bag, til den du holder af - og armbåndet kommer ovenikøbet i en flot gaveæske.

Detaljer

  • Materiale: sort læder med stålplader, læderet er forsynet med en beskyttende lak, for at forlænge levetiden
  • Mål: 14 mm x 19 cm, stålplader 15 x 15 mm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering
2020-12-02T09:48:17+00:00