Har du brug for hjælp?

Flaskepost fra hjertet

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En sød og kærlig hilsen i en anderledes og uventet indpakning. Med denne flaskepost kan du sætte ord på dine følelser, pakke sedlen fint ind og overrække den lille æske til den, du elsker. En perfekt gaveide til valentinsdag eller kærestens fødselsdag - lige meget hvornår du giver den, vil modtageren helt sikkert sætte stor pris på den romantiske gave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kærlighed kan udtrykkes på mange måder, og i denne digitale tidsalder kan man jo nærmest føre en helt samtale med emojis. Med denne gaveide bliver du dog taget med tilbage i tiden til dengang, hvor man sendte telegrammer eller andre små sedler til hinanden. Denne romantiske og personlige måde er altid en rigtig god ide, hvis man gerne vil udtrykke sine følelser over for kæresten eller måske en hemmelig flamme.
Det fine sæt består af små "love notes"-sedler, som du kan skrive på, rulle sammen og putte ned i den lille flaske. Husk at lukke til med korkproppen og forsegle den, så du er sikker på, at det kun er den ønskede modtager, der læser dine følelser. Stil så flaskeposten et sted, hvor modtageren kan finde den, og afvent spændt en reaktion.

Denne romantiske måde at udtrykke dine følelser er med garanti noget, som kæresten vil elske, og hvis du gør det på et uventet tidspunkt, får du helt sikkert endnu flere bonuspoint. Du kan også vælge at give den til valentinsdag og gøre den romantiske dag endnu mere speciel.

Detaljer

  • Beskrivelse: Sæt med flaske, korkprop, sedler til at skrive på, i gaveindpakning
  • Materiale: Glas, kork, papir
  • Mål: 4,5 x 4,5 x 10 cm
2021-01-25T07:57:07+00:00