Har du brug for hjælp?

LED Flaskelys

135 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nej, det er en flaskelampe! Med flaskelys får de gamle flasker, som ellers ville blive retuneret, mulighed for at udsmykke din have eller lyse op i stuen. Med en flaskelampe får dine gamle flasker en helt ny anvendelse. Det er ikke gammel vin på nye flasker, men nye lamper af gamle flasker.

Other customers bought

Beskrivelse

Giv gamle flasker et nyt liv med et flaskelys! Lampens prop er monteret med genopladelige LED-pærer. Det vil sige, at lampen kan holde i flere år. Det er en anderledes og smuk måde at få mere lys i haven, på altanen eller i vinduet af en lejlighed. Flaskelysene giver den samme stemning som stearinflaskelys, men uden nogle af de risici, der er forbundet med levende lys. Med det hyggelige flaskelys kan du tænde dem i løbet af aftenen og have dem i stående i baggrunden, mens du laver andre ting, uden at bekymre dig om, hvis du glemmer at slukke dem.
Lysene passer i almindelige flaskehalse, og du kan give ekstra stemning i dit hjem, hvis du anvender farvede flasker. Du kan også købe glasmaling og male dine egne mønstre på nogle gamle flasker. Derved er flaskelamperne også en mulighed for være kreativ med udsmykningen af dit hjem og kan give en mulighed for dig og dine samboer eller kæreste til at lave noget sjovt sammen. Holder du filmaften, ølsmagning eller læser du en god bog hjemme alene, så giv aftenen mere stemning ved at have et par flaskelys tændt.

Detaljer

  • Beskrivelse: lampens prop er monteret med genopladelige LED-pærer, så lampen kan holde i flere år
2020-11-26T22:55:35+00:00