Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Hvis ikke I drikker hele vinen til middagen, så kan du sætte den til side og holde din vin frisk til en anden dag med de her fine vinpropper. Du får to styk der er designet som flotte flamingoer. De praktiske vinpropper passer til stort set alle almindelige vinflasker, og der kommer en flamingo i rosa og en i pink. En sjov og praktisk gaveidé til alle vinelskere.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
79 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Vinflaskerne er blevet åbnet, korkpropperne er røget i skraldespanden og dine gæster er smuttet hjem uden at al vinen er blevet drukket. Hvad skal du nu stille op med vinen, hvis den får for meget ilt bliver den kedelig, men det er også lige i overkanten at drikke resten selv. Så er det blevet tid til at finde dine hjælpende flamingoer frem. De lyserøde flamingo vinpropper hjælper dig med at lukke dine vine igen, så du kan sætte dem på køl og drikke resten en anden dag.

De flotte flamingo vinpropper er virkelig praktiske da de er fremstillet i silikone, og proppen vil tilpasse sig næsten alle almindelige vinflasker, det betyder at du også kan lægge flasken ned i køleskabet når proppen er sat ordentligt på plads. Der kommer to flotte flamingoer i en lækker rosa og en flot pink lige til at sætte i vinflaskerne, så du kan tage et glas på et senere tidspunkt eller en anden dag. En praktisk og fin gaveidé, der er bedst at give væk sammen med én eller to gode flasker vin - perfekt til enhver der nyder et glas vin en gang imellem. Flamingo vinpropperne er den lille fine værtindegave eller den flotte fødselsdagsgave, hvis altså du smider et par flasker vin med i puljen.

Detaljer

  • Beskrivelse: vinpropper designet som flamingoer
  • Materiale: silikone
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
2018-07-22T08:40:35+00:00