Har du brug for hjælp?

Fifty Shades of Grey-massageolie

145 kr
(1.450 kr / l) Inkl moms
- +
Hvem kan sige nej til lidt Christian Grey i soveværelset? Den sensuelle massageolie med duft af bergamotte, sandeltræ og moskus giver fantasien frit spil og (for)fører dig ind i det erotiske univers omkring "Fifty Shades of Grey". Så er der vist garanti for lidt ekstra action på lagnerne! En super gaveide til alle, der har læst bøgerne eller set filmen og alle dem, der kunne trænge til en romantisk massage.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er altid svært at finde på noget ekstra specielt til sin partner, især når det kommer til den perfekte gave til valentinsdag og bryllupsdage, for man vil jo gerne give noget ganske særligt. Denne gaveide udspringer af den originale massageolie fra de særdeles populære bøger om Christian Grey og dufter skønt af bergamotte, sandeltræ og moskus. Den plejende olie og de skønne dufte sørger for en herlig atmosfære og en dejlig blød hud.
Overrask din partner med denne lækre massageolie og giv ham eller hende en afslappende og romantisk massage. Tag vedkommende med ind i det erotiske univers fra "Fifty Shades of Grey" og forkæl ham eller hende med en afspændende kropsmassage. Du kan også lade dig inspirere af filmen, men måske skal du lige aftale det med din partner, inden der opstår misforståelser. Lad fantasien få frit løb og giv din partner en skøn oplevelse! En super gaveide til kæresten eller konen til næste særlige anledning - en lækker Fifty Shades of Grey-massageolie falder helt sikkert i god jord.

Detaljer

  • Beskrivelse: trænger hurtigt ind, plejer huden, med duft af bergamotte, sandeltræ, moskus, indeholder mandelolie og jojobaolie
  • Kapacitet: 100 ml
2020-11-29T22:55:26+00:00