Har du brug for hjælp?

Festival overlevelsespakke

129 kr
Inkl moms
- +
Vi ved alle sammen, at sommertid er lig med festivaltid, og overalt i verden findes der et hav af festivaller, store som små, rolige som vilde. Dem, der før har været på festival ved, hvor vigtigt det er, at man her er praktisk og pakker en masse sager, som man har brug for undervejs, især hvis man skal sove i telt. Men med denne festival overlevelsespakke behøver man slet ikke at gøre sig vilde tanker om, hvad man dog skal pakke, her er nemlig allerede alt indenfor praktiske ting, man kan have brug for på en festival.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Get the party started! Det er sommertid og sommertid er lig med festivaltid. Det betyder sol, sjov, musik og ballade, men dem, der har været på festival ved samtidig også, hvor vigtigt det er, at man tænker praktisk og pakker forskellige ting, som man helt sikkert får brug for på en festival - især hvis man skal sove i telt, for festivaller er sjove, men de er også beskidte. Med denne overlevelsespakke, behøver man slet ikke at gøre sig nogle tanker om, om man nu har pakket det rigtige grej, for dette indeholder allerede alt, hvad man kan få brug for, såsom lommetørklæder, plastre, papirtoiletsæder og ørepropper. Denne gave vil enhver festivalgænger blive lykkelig for!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 4 plastre, 1 pakke lommetørklæde, 1 stk. hårspænde, 1 par ørepropper, 5 engangspapirsæder til toilettet, 1 plastikkrus der kan klappes sammen, 1 tatovering der kan vaskes af
  • Mål (pakken): ca. 19 x 14 x 2,5 cm
2020-12-02T22:20:06+00:00