Har du brug for hjælp?

Festflag med dyremotiv

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Der er ingen, der elsker dyr mere, end børn gør. Dyrenes og børnenes umiddelbarhed er på mange måder meget ens, så de er det perfekte par. Så hvorfor ikke invitere en masse søde dyr til den næste børnefødselsdag? Måske endda med et gennemført bondegårdstema? Det kan hurtigt blive lidt kaotisk med en masse ægte dyr, så du kan også nøjes med disse festlige dyreflag, som vil pynte og skabe den helt rigtige stemning.

Other customers bought

Beskrivelse

Skab en "vildt" godt stemning til den næste børnefødselsdag med sjove festflag. De søde dyreansigter der udgør de trekantede festflag spreder godt humør med deres farverige udseende og skøre blikke. Du kan hænge dem på væggen eller imellem loftslamper, og du kan gøre festen endnu sjovere ved at gøre dyrene til festens tema, med dyrerelaterede lege og mad. De repræsenterede dyr stammer fra hele dyreriget - fra landlige køer og grise, vilde bjørne og løver til bevingede ugler og høns, og sammen hænger de side om side på en snor.

Til en børnefødselsdag vil de festlige dyreflag helt sikkert falde i god jord, da børnene kan nyde de skøre udtryk og farver, og samtidigt kan tale om, hvilke dyr de genkender, og synes er sødest. Men flagene kan også sagtens bruges som et sjovt indslag til de voksnes grillfest (også vegetarer vil ikke kunne stå for flagene) eller til en sammenkomst mellem dyreelskere. En sød og sjov festide!

Detaljer

  • Beskrivelse: sjove festflag med dyreansigter
  • Materiale: papir
  • Mål: 180 x 23 x 0,1 cm, indpakning: 26 x 26 x 1 cm
  • 2020-12-03T03:06:11+00:00