Har du brug for hjælp?

Farveskiftende paraply

249 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Bevar det gode humør - også på en regnvejsdag. Med denne paraply i hånden er det sjovt at mærke de første regndråber. Paraplyen sørger ikke kun for at holde dig tør, men skifter også farve, når dråberne falder. En anvendelig og sjov gave til din ven, der er vild med regnbuer, kemi og forandring.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En paraplyen der skifter farve er gaven til de børn og voksne, der synes regnbuer er fascinerende. Ved lyden af de første regndråber skifter de fine hvide regndråber på paraplyen farve og bliver til en regnbue. Med denne paraply i hånden er der virkelig ikke noget, der hedder dårligt vejr. Paraplyen holder dig tør samtidig med, at du og dine omgivelser kan lade jer fascinere af, hvordan dråberne langsomt skifter farve.
Den fine paraply er lavet i traditionelt vandafvisende polyester, der i tør tilstand er sort med små hvide dråber. Men i modsætning til almindelige dekorationer er regndråberne udført med en såkaldt hydrokromatisk farve, som får dem til at skifte nuance i berøring med vand. Nu har paraplyen ikke længere hvide dråber, men har forvandlet sig til en magisk regnbue. Farvel til at lade sig gå på af en grå himmel med mørke skyer – sig i stedet goddag til regnbuestemning og ”dancing in the rain”. Giv paraplyen der skifter farve til din kæreste, når du gerne vil ham/hende med på en regnvejrstur.

Detaljer

  • Beskrivelse: skifter farve når det regner
  • Materiale:
    • Skærm: 100 % polyester
    • Greb: aluminium
  • Vægt: 300 g
2020-11-25T14:01:23+00:00