Har du brug for hjælp?

Farverige isvaffelskåle

Fra: 49 kr
Inkl moms
- +
Her har du fundet en lille ting, der aldrig burde mangle i noget hjem med børn. De farverige skåle, der er formet som isvafler, vil med sikkerhed glæde alle små og store størrelser, der elsker is! De fint designede, praktiske og farvestrålende skåle bringer farve og variation ind i køkkenet og er en sjov lille gaveide.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De særlige, små skåle fås i tre forskellige farver - den ene mere frisk end den anden! Om du vælger pink, turkis eller lilla, er helt op til dig selv, du skal bare vælge den farve, du allerbedst kan lide. De kraftige sommerfarver bringer sjov og ballade ind i køkkenet, og giver alle lyst til at spise mere is, frugt eller hvad du nu har puttet i skålene. De farverige isvaffelskåle er et "must have" til sommer, og de er ikke bare vidunderligt iøjnefaldende, men også en dejlig forandring til helt almindelige skåle og tallerkener.

De farverige isvaffelskåle kan du altid have med til fest som en lille, sjov værtindegave. Skålene der er formet som lækre isvafler, giver dig mulighed for at servere alle former for forskellige små og lækre snacks på en sjov og anderledes måde. Udover is, chokolademousse og andre søde sager kan du jo hælde dip, grøntsagsstænger eller bær i skålene istedet for. Formen og farven på skålene vil træde endnu kraftigere frem når du fylder dem med lækkerier og dine gæster vil også huske aftenen for de sjove og farvestålende isvafler på bordet.

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 styk skåle formet som isvafler
  • Varianter: pink, turkis, lilla
  • Mål: 18 x 177 x 125 mm
  • Bemærk: matchende skeer kan købes i shoppen
2020-12-02T17:40:54+00:00