Har du brug for hjælp?

Får-magneter

75 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

De søde får-magneter pynter ikke bare på køleskabet eller familiens magnetiske tavle derhjemme eller på white boardet på jobbet, men holder også orden i dokumenter og papirer.En "mææh-gtig" god og praktisk gaveide til kollegaer, familie eller venner, der mangler styr på en sød og anderledes måde.

Other customers bought

Beskrivelse

Om disse magneter hænger hjemme på køleskabet eller på en tavle på kontoret, så er de en praktisk og sød hjælp til at holde styr på papirer som bare ikke må blive væk! Det kan være vigtige dokumenter, men det kan også være andre vigtige ting som indkøbssedler, visitkort, postkort eller menuen fra det lokale pizzaria! Med en flok får-magneter kan man holde orden på det hele! De stærke magneter kan ikke kun holde små sedler på plads, men også større papirer, hvilket er utrolig praktisk, hvis man er en børnefamilie, der har meget at skulle holde styr på! De sjove får ser bedst ud på en grøn baggrund, men eftersom de fleste køleskabsdøre, white boards eller magnetiske kalendere ikke lige kommer i den farve, passer de til alle baggrunde, hovedsagen er, at de gør det en del sjovere at have sedler og dokumenter hængende fremme.
De nuttede får-magneter er en god og praktisk gaveide til alle, der holder af disse søde uldne dyr og kan både gives til venner, familiemedlemmer eller kollegaer. Vi er sikre på at de bliver “lamslåede” af begejstring når de modtager denne lille gaveide!

Detaljer

  • Beskrivelse: 6 magneter
  • Materiale: kunstigt harpiks
  • Mål: 2,6 x 1,4 x 1,6 cm
2020-11-27T00:19:24+00:00