Beskrivelse
Den klassiske danske juledessert blev opfundet ved en tilfældighed, da julegæster på Hotel D’Angleterre forlangte dessert i en sen nattetime, da køkkenet var lukket og gode råd var dyre. En kvik person fik kogt nogle ris, fandt nogle glas med kirsebærmarmelade og kom det på toppen af de kogte ris, som var blevet blandet med pisket fløde og hakkede mandler.
Den dag i dag er det stadig en klassisk juledessert her i Danmark, og nu kan du prøve den i en helt ny udgave, hvor retten får lidt tysk påvirkning. Du får risbuddingen på glas i tre forskellige udgaver. Du kan vælge mellem en klassisk udgave med kanel og vanilje, en tiramisus-udgave eller en udgave med nougat og hindbær. Ingredienserne er omhyggeligt tørrede og kommet lagvis i den slanke flaske, så den er lige klar til at tilberede. Brug den til at stille den lille lækkersult, eller som en sød værtindegave.
Detaljer
- Varianter: tiramisu, nougat og hindbær
- Vægt: 165 g / 155 g / 190 g
Detaljer
- Varianter: tiramisu, nougat og hindbær
- Vægt: 165 g / 155 g / 190 g
Detaljer
- Varianter: tiramisu, nougat og hindbær
- Vægt: 165 g / 155 g / 190 g
Detaljer
- Varianter: tiramisu, nougat og hindbær
- Vægt: 165 g / 155 g / 190 g