Har du brug for hjælp?

Euro-mønt - bageform

69 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Har du nogensinde hørt om, at du kan bage dine egne penge? Det kan du nu! I hvert fald med denne gave, der kan gøre dig til bage-millionær. Gaven består af en kageform, der er udformet som en euro-mønt. På den måde kan du lave ligeså mange mønt-kager, som du ønsker, og derefter kalde dig selv for bage-millionær. Sjov gaveide til den, der aldrig har en krone på lommen, eller bare er vild med at bage.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Bliv hjemmebags-millionær! Men hvordan gør man så lige det, spørger du måske. Du erhverver dig denne geniale kageform, der er formet som en euro-mønt. Så bager du en helt masse kager og putter dem en tur gennem kageformen, og vupti - så er du kage-millionær. Det bedste af det hele er, at mønterne kan spises bagefter, for det kan man jo ikke rigtig sige om rigtige mønter. Så får man nok ondt i maven, hvis man begynder at spise dem.

I gaven følger der også en opskrift med, og bruger du den, får du rigtig lækre og velsmagende mønt-kager. Hvis du har drømt om at kunne lave dine egne penge, så er denne gave lige noget for dig. Det vil også være en sjov gave at give til den, du kender, der altid er flad og aldrig har en krone på lommen. Så kan I joke med, at de dage er talte, for nu bager han bare lige nogle kager!

Detaljer

  • Beskrivelse: kageform som Euro-mønt
  • Materiale: rustfrit stål
  • Mål: 4,5 cm
2020-11-29T23:26:42+00:00