Har du brug for hjælp?

Etagere med vase fra Philippi

775 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Et originalt og smukt design, der må ende med at blive en klassiker. Etageren med den flotte vase i midten fra Philippi er en nytænkning af både etagere og vaser. Små lækre macaroons med sprødt bid og duftende blomster bliver matchet perfekt med rustfrit stål og glas, så dine petit fours fremstår i en klasse bedre! En vidunderlig mors dag-gave, som viser hende, hvor meget du holder af hende.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her vil dine små, fine mesterværker af petit fours, småkager og andre lækkerier virkelig komme til sin ret og blive fremvist fra sin bedste side! Kagestativet er bygget op omkring en helt enkel glasvase med to fade af rustfrit stål placeret ned over vasen. Altså et lille dekorativt og smukt kunstværk til kagebordet eller stuebordet, til når der kommer gæster, der skal forkæles med nybagte lækkerier. Etageren vil ikke gå ubemærket hen, når den stilles frem - både på grund af de små fristelser, der er på den, og blomsterne, men også på grund af det gennemførte og enkle design, som bare giver noget ekstra til det smukt dækkede bord.
Det her er den perfekte gave til jul, fødselsdag eller jubilæet, hvor du ønsker at give en stilfuld og tidløs gave, som vil blive værdsat hver gang den tages i brug! Der er ingen tvivl om, at dette stykke brugskunst vil blive taget frem og brugt igen og igen.

Detaljer

  • Materiale: glas og poleret rustfrit stål
  • Mål: 25 cm høj
2020-12-02T19:31:13+00:00