Har du brug for hjælp?

Erotisk kortspil

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Skal der sættes lidt fut i dit forhold? Med disse erotiske spillekort skal du nok kunne få en hyggelig aften med din partner. En overraskende gaveide, der nok skal falde i god jord! Kortene kan naturligvis også bruges til almindeligt pokerspil.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er et spil kort, der nok skal lade fantasien få frit løb og få parforholdet til at slå gnister i positiv forstand. De erotiske spillekort er dekoreret med symboler, der opfordrer til spændende leg mellem to eller flere. For eksempel er det oplagt, at bruge kortspillet til det klassiske strippoker, hvor i selvfølgelig selv bestemmer, hvor langt I vil gå. I kan lave jeres egne regler, som at man må bede om et stykke tøj, hvis man har samlet fire ens symboler, eller andre sjove ting. Det erotiske kortspil udfordrer din sensuelle side og skal nok sørge for god underholdning.

En dejlig gaveide til din partner eller måske til en polterabend, hvis I vil lave lidt sjov med hinanden. Sæt fantasien i gang og få gang i legen med dette erotiske kortspil, der bestemt ikke er for de generte, for du finder hurtigt ud af, hvad dine medspillere er til i både den ene og den anden forstand!

Detaljer

  • Beskrivelse: kortspil med erotiske symboler med 52 kort
2020-12-05T17:28:56+00:00