Har du brug for hjælp?

Emoji-nøglering - Lort

69 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Emojis er ikke til at komme udenom, og de fleste bruger dem hver dag, så hvorfor ikke lade dem komme ud af telefonen og ind i nøglebundtet? Nu kan du få en super sej emoji-nøglering og peppe dit nøglebundt lidt op. Vælg mellem fire flotte varianter: Cool, Pile of Poo, Heart Eyes og Rock Hand - hvilken emoji passer bedst til dig?

Other customers bought

Beskrivelse

En emoji siger mere end tusinde ord - sådan kan man vist godt omskrive det klassiske ordsprog i denne smartphone-tidsalder, hvor der hver dag sendes flere millioner emojis. De forskellige små ikoner kan udtrykke næsten alt og er blevet til en fast del af en SMS-samtale, så hvorfor ikke integrere dem i vores dagligdag på en ny måde? Med denne gaveide kan du få en emoji-nøglering og på den måde give dit nøglebundt sit helt eget udtryk.

Du kan vælge mellem fire af de vel nok mest populære emojis til at pifte dit nøglebundt op: Cool, Pile of Poo, Heart Eyes og Rock Hand. Så skulle det være muligt at finde en, der passer perfekt til modtageren.
Disse søde emoji-nøgleringe er noget, som smartphonebrugere i alle aldre vil sætte stor pris på; det er bare med at finde den, som du mener, passer bedst til modtageren. Overrask for eksempel din bedste ven eller veninde med en flot nøglering - måske er der en emoji, som I bruger så tit, at det ville være på sin plads med venne- eller venindenøgleringe.

Detaljer

  • Variant: Pile of Poo
  • Materiale: zink
  • Mål: 7,5 x 13 x 1 cm
  • Bemærk: materialet kan medføre allergiske reaktioner

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2022-01-19T06:48:35+00:00