Har du brug for hjælp?

Emergency Moustache - udklædningsskæg

69 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Så er der overskæg til alle! Denne pakke med falske overskæg til nødsituationer er en sjov gave at tage med til fødselsdagfesten eller måske brylluppet. Så bliver jeres billeder lidt sjovere! Man har jo kun det skæg, man selv laver!

Other customers bought

Beskrivelse

Kim Vilfort, John Faxe, B.S. Christiansen… Alle de store har haft overskæg, og mange har forsøgt at gøre dem kunsten efter. Men det tager tid at gro et ordentligt skæg, og ikke alle har det, der skal til. Nu kan du heldigvis få denne pakke med falske overskæg til nødsituationer, som på et kort øjeblik og bare med overskæggets kraft kan forvandle dig til en sej cowboy, en italiensk mafioso, en fransk charmør, hemmelig agent eller en olie-sheik. Kun din fantasi sætter grænser!

Overskægspakken er en sjov gaveide til fødselsdagsfester eller måske til en bryllupsfest, hvor der skal tages sjove billeder af alle gæsterne. Bagefter kan I lave en mappe med alle overskægsbillederne, som en ekstra gave til brudeparret. Selve sættet består af seks forskellige typer overskæg, der nemt kan klistres på overlæppen og tages af igen, så de kan bruges flere gange. Du kan selvføgelig også bruge overskægget som forklædning, hvis du skal på en hemmelig mission på en natklub. Det er damerne vilde med!

Detaljer

  • Beskrivelse: 6 selvklæbende falske overskæg
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: hvert overskæg måler ca. 8 x 2 x 0,8 cm
2020-12-02T20:44:02+00:00