Har du brug for hjælp?

Elektrisk slipseholder med lys

345 kr
Inkl moms
- +
Endelig er den her: den geniale organizer til manden der har alt - undtagen styr på sine slips. Den elektriske, roterende slipseholder, som også går under navnet skabskarrusel, klipses ganske enkelt fast på bøjlestangen, og så er der styr på både slips og bælter. Den smarte holder har plads til hele 72 slips og otte bælter, så selv shoppeglade mænd burde kunne få styr på sine accessories. Som en ekstra feature er der endda lys i, så du på nul komma fem kan finde dit yndlingsslips. En super gaveide til fars dag!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

At holde styr på slips og bælter kan være sin sag, for hvordan opbevarer man dem egentlig bedst? Svaret er enkelt - selvfølgelig på denne geniale, elektriske holder! Slipseholderen med plads til 72 slips og otte bælter er en overskuelig måde at holde orden på, og så er det selvfølgelig også ret sejt, at den er elektrisk!
Kender du også en mand, der har alt, så er denne praktiske slipseholder helt sikkert den ideelle gaveide. Få orden i skabet og overblik over hele slipsegarderoben på en nem måde! Det indbyggede lys gør det endda muligt at finde det, du skal bruge, i selv det allermørkeste klædeskab. Den elektriske slipseholder med lys er den perfekte gaveide til fars dag eller som en fødselsdagsgave til kæresten, der ikke ved, hvad han skal ønske sig. Den praktiske slipseholder egner sig til mange anledninger, og mon ikke de fleste mænd vil sætte pris på den?

Detaljer

  • Beskrivelse: plads til 72 slips og 8 bælter, kan dreje til højre og venstre ved et tryk på knappen, stopper automatisk efter 20 sekunder, LED-lys, som slukker automatisk efter 30 sekunder, passer til alle bøjlestænger med en diameter på mellem 24,5 og 34,5 mm, brugsanvisning findes online på engelsk og tysk
  • Mål: 45,5 x 20,5 x 10,6 cm
  • Bemærk: bruger 4 C-batterier (ikke inkl.)
2020-12-02T23:13:08+00:00