Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Eksklusiv bordkamin

1.345 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: PÅ LAGER

En super gaveide til alle, der holder af brændeovne eller kaminer, men ikke har plads eller mulighed for at få deres egen brændeovn i hjemmet. Nu får de muligheden for at få opfyldt deres drøm om egen kamin med en eksklusiv bordkamin. Sluk lyset og tænd for hyggen med denne søde og praktiske gaveide!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Med denne bordkamin får man nu muligheden for, meget let og simpelt, endelig at få sin egen kamin i hjemmet! Det er der nok mange, der drømmer om, som ikke har troet var en mulighed for dem, men det er det nu med denne eksklusive bordkamin. Bordkaminen er designet af Christian von Ahn, og den kombinerer glas, sten og ædelstål i en elegant og stilfuld bordkamin.
Den egentlige ild er omfattet af en glasring og får derfor et svævende udtryk, som ser helt magisk ud, og man bliver næsten tryllebundet af den smukke bordkamin. Som underlag er der af ædelstål bygget en slags undertallerken, der gør, at bordkaminen står fast og sikkert på bordet, og underskålen er også med til at give bordkaminen et flot og stilfuldt udtryk. Bordkaminen er en perfekt gave, der vil gøre dem, der altid har drømt om en rigtig kamin lykkelige, og en ting er sikkert og vist: Bordkaminen vil være med til at sætte stemningen for mange hyggelige aftener i hjemmet i fremtiden. Bordkaminen er ideel til lange, mørke vinternætter.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder sten, væger, vægeholder, tragt til at fylde olie med
  • Ø: ca. 23 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T21:39:55+00:00