Har du brug for hjælp?

Eksklusivt barsæt fra Philippi

1.715 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

New York-atmosfære til baren: Med dette skyskraber barsæt fra Philippi kan du nyde smagen af storby i dit eget hjem. Sættet indeholder en serveringsbakke, en isbakke, en flaskekøler og en cocktailshaker som tilsammen udgør et stilfuldt tårn i børstet og poleret stål. Denne eksklusive gave bliver bogstaveligt talt barens højdepunkt!

Other customers bought

Beskrivelse

Et stilfuldt, eksklusivt og praktisk sæt til baren: Barsættet fra Philippi samler sig som et stort højhus på din bardisk. Opsatsen er i børstet og poleret stål og indeholder en serveringsbakke, en isbakke, en flaskekøler og en cocktail shaker. Bunden er serveringsbakken, som du kan bruge til at servere martini og velkomstsnacks. Første etage udgør isbakken med låg, som er uundværlig til is til dine drinks og cocktails. Kan du lide hvidvin eller champagne, skal du bruge flaskeafkøleren, som udgør størstedelen af barsættets højhus.
Spidsen af bygningen er cocktailshakeren med låg, som du skal bruge til at lave farverige cocktails natten lang. Hele sættet er ca. 54 cm i højden og er altså en opsigtvækkende gave, der samtidig viser god stil. Har du nogle venner, du altid holde cocktail-aftener med, eller som elsker at se Mad Men med Don Draper i New York, så er dette barsæt den perfekte gaveide.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder serveringsbakke, isbakke med låg, flaskekøler, cocktailshaker med låg
  • Materiale: børstet og poleret stål
  • Mål: 54 cm
2021-12-02T08:16:30+00:00