Har du brug for hjælp?

Einstein-sparebøsse

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Einstein sparebøssen er et klogt sted at gemme din hårdt tjente penge. Bysten af den banebrydende teoretiske fysiker Albert Einstein kan ikke kun pynte på skrivebordet, men kan også give inspiration til nye genialer måder at spare penge. En perfekt gaveide til familiens kloge hoved eller til den fysikinteresserede.

Other customers bought

Beskrivelse

Forholdet mellem masse og energi beskrev den teoretiske fysiker Albert Einstein med den berømte formel E = mc², bedre kendt som relativitetsteorien. Med den og andre geniale teorier, er Einstein blevet en slags rockstjerne i fysikkens verden. Så hvis du går og leder efter den perfekte gave til familiens geni eller den fysikinteresserede, så behøver du ikke lede længere, for hvem vil være mere passende at have stående på hylden eller skrivebordet end fysikstjernen over dem alle?

Einstein sparebøssen er formet som en buste, og er cirka 18 centimeter høj. Sparebøssen kan rumme alle de mønter og sedler, som skal gå til videnskabsmandens næste laboratoriesæt, og det er altid en Einstein-værdig genial ide at spare op. Udover at kunne gemme på hårdtoptjente penge, er den hvide buste en elegant og stilfuldt alternativ til den traditionelle sparegris. Busten udstråler intelligens og viden, og er en strålende gaveide til det kloge hoved.

Detaljer

  • Beskrivelse: Einstein sparebøsse
  • Materiale: stentøj
  • Mål: 18 x 10 x 10 cm
  • 2020-11-29T23:17:17+00:00