Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Dyrk dine egne østershatte

129 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Dyrk dine egne østershatte med en Fungi Box, der gør det muligt at lave din egen mad fra bunden. Fungi Box lader dig nemlig dyrke sine egne østershatte og starte deres egen svampejagt. Svampejagten bliver gjort let som en leg med dette sæt til hjemmet. En sjov og anderledes gave, der lader dig prøve nye ting såsom at dyrke dine egne svampe i dit eget hjem.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Svampejagten er gjort let som en leg med denne unikke gave, der giver dig muligheden for at avle og dyrke dine helt egne svampe. Fra nu af vokser disse lækre østershatte ikke kun i skoven, men også hjemme hos dig selv. Madlavningen vil også være meget sjovere, når du i fremtiden kan inkorperere dine egen hjemmedyrkede østershatte, f.eks. på et stykke ristet brød eller i en lækker pastaret. Kun fantasien sætter grænser. For at dyrke østershattene skal man åbne æsken, derefter åbne posen med svampekulturen i og så regelmæsigt vande kassens indhold. Let som en leg - og før man ved af det, har man lækre og velsmagende østershatte, som man stolt kan sige, at man selv har dyrket.
Denne gave er oplagt til dem, der bor i en lejlighed i byen, der ikke har de bedste muligheder for at dyrke ting i haven eller tage på svampejagt i skoven. Børn vil helt sikkert også synes, at det kunne være sjovt at dyrke deres egne østershatte, og derfor er det også en sjov gaveide til børn.

Detaljer

  • Beskrivelse: inkl. vandforstøver
  • Brugsanvisning: et sæt giver ca. 4 høster med i alt ca. 1,5 kg østershatte
  • Bemærk: den reelle vækst af svampe kan se anderledes ud end på billedet

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T21:58:50+00:00