Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Dyrk dine egne chilier

129 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Habenero er den chili-sort, som selv dem, som elsker spicy mad, har stor respekt for. Nu har du muligheden for at kultivere dine egne habenero-chilier hjemme med dette lille plantesæt. I gaveboksen findes alt hvad man har brug for: krukke, jord, plantestav og naturligvis de originale habanerofrø. Er du til stærk og krydret mad, eller kender du en som er, så er dette den hotteste gaveide nogensinde!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

I plantesættet finder man alt, hvad en motiveret chili-hobby-gartner har brug for, for at kunne dyrke ægte habenero-chilier i hjemmet. Det er enkelt og lige til: Først stiller man de små krukker foran sig, fugter de små jordskiver med vand og stikker de små habenerofrø ned i jordskiverne ved brug af plantestaven. Derefter sørges der for lys, vand og varme, som der står i den vedlagte brugsanvisning. De frugter, som planten bærer, ser harmløse og søde ud med deres gule og orange farver, men de er langt fra søde, de er nogle af de mest spicy chilier, der findes i hele verden. De er derfor ikke til at spøge med, med mindre man godt kan lide meget meget stærkt mad.
Med dette chili-plantesæt, hvilket nok ikke kommer fra denne verden, har man fundet gaven til selv de mest stærke og seje tøser og fyre, der ikke er bange for en smule chili! Dyrk dine egne chilier og se, hvem af dine venner, der kan tåle mosten! Velbekomme!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 4 habenerofrø af forskellig sort, 4 starter-kokos-krukker, 4 kompostskiver, 4 træpinde

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T04:19:17+00:00