Har du brug for hjælp?

Dyreformet æggeur

49 kr
Inkl moms
- +
Disse søde små hjælpere er slet ikke til at stå for. Den lille mariehøne eller det søde pindsvin holder styr på tiden, mens du bager, koger æggene til brunchen osv. De er klar til at tikke løs i helt op til en time og selvfølgelig også bare et par minutter, hvis det er det, du har behov for.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når man er i køkkenet, kan man hurtigt komme til at få startet på lidt for mange ting på én gang, så det er med at holde tungen lige i munden, hvis det ikke skal brænde på. Derfor er æggeuret så genial en opfindelse, for det holder ikke bare styr på æggene, også stege, boller og kager bliver helt perfekte, når der vel at mærke bliver indstillet den korrekte tid.
Disse æggeure ligner dog ikke dem, man kender, for disse to varianter er henholdsvis en lille rød mariehøne og et nysgerrigt brunt pindsvin. Du kan indstille dem på op til 60 minutter ved at dreje dem en enkelt gang, og så skal de små hjælpere nok holde styr på tiden, mens du bekymrer dig om andre vigtige ting i eller uden for køkkenet.
Hvis du er på udkig efter en lille sød og praktisk gave til en, der er vild med at bage og stå i køkkenet i flere timer, eller til en, der måske har det med at glemme tiden, når der pludselig er gang i for mange ting, så er dette fine æggeur helt perfekt.

Detaljer

  • Varianter: Vælg mellem pindsvin eller mariehøne
  • Beskrivelse: 1æggeur, som går op til 60 minutter
  • Mål på pindsvinet: 6,5 x 6,5 x 4,5 cm
  • Mål på mariehønen: 5,7 x 4,5 cm
2020-11-27T00:48:09+00:00