Har du brug for hjælp?

Klassisk duftovn

239 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En eksklusiv duft og atmosfære der får dig til at slappe helt af! Dette sæt med en duftovn er med til at skabe en ganske særlig og afslappende stemning, så du kan komme helt ned i gear efter en lang dag. Den lille duftovn er håndlavet, og inden i opvarmer et fyrfadslys saunastenene, som ligger ovenpå sammen med den skønne duftblanding. Det er bare at tænde for lyset, læne dig tilbage og nyde stilheden og den herlige duft.

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste kunne nok bruge et afbræk fra hverdagens stres og jag en gang imellem - og man siger, at personer, der følger sig godt tilpas, er sundere og kan yde mere end stressede personer. Der er altså alt mulig god grund til at tage en pause i ny og næ og stresse helt af, og det er netop her den lille duftovn kommer ind i billedet. Duftovnen er lavet af gips, og når fyrfadslyset tændes, spredes et indirekte og varmt lys, samtidig med at det opvarmer saunastenene ovenpå det lille metal "låg". Duftblandingen, bestående af frugter og blomster, der ligger sammen med stenene, spreder nu en dejlig duft i hele rummet, og den afslappende stemning er fuldendt.

Den lille duftovn er både smuk at se på og er med til at stimulere sanserne, når man ligger og nyder varmen og lyset. Gaven egner sig til mange lejligheder og mon ikke de fleste vil sætte pris på at få en portion ren afslapning i gave?

Detaljer

  • Beskrivelse Duftovnsættet indeholder sandfarvet skål, låg, saunasten, duftblanding og et fyrfadslys
  • Materiale: Gips, aluminium
  • Mål: ca. 16,5 x 15 x 10 cm, Ø ca. 15
2020-12-01T18:52:47+00:00