Har du brug for hjælp?

Drukbælte

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Med dette bælte bliver man ligeså sej som en af de cowboys, der optræder i de gamle westernfilm, når man trækker shots frem fra sit bælte til festen, som var det pistoler. I drukbæltet passer der i hvert hylster en flaske og rundt i bæltet kan man holde otte shotsglas. Enhver festabe vil elske dette geniale og legendariske drukbælte.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hænderne op eller shottet ned! Der skal tages shots! Dette drukbælte vil gøre dig til omdrejningspunktet til enhver fest, hvor der skal være gang i den. Det sørger det legendariske bælte for, for med en holder i hver side til en valgfri flaske (måske shots) skal der nok blive fest i god stil og højt humør! Over bæltet passer otte shotglas, så festen går ikke stille for sig, når der først er lagt i ovnen til en god omgang shots-drikning. Det bliver simpelthen ikke lettere, end at man i hver side lige trækker flasken med drikkevarer op, som var det en pistol i en god, gammel westernfilm. Et drukbælte giver måden, man tager shots på, en helt ny betydning, og en hel ny fest-verden vil åbne sig. I sidelommerne til flasker passer alle flasker i størrelsen 0,33-0,50 liter, og de otte shotglas i kugleform hører med til bæltet.
Shotglassene kan vaskes, så de altid er klar til fest og kan bruges igen og igen. Med dette bælte bliver det simpelthen ikke lettere at blive klar til fest!

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 holdere til dåser eller flasker i størrelsen 0,33-0,50 liter, 8 holdere til shotsglas – kan indstilles i størrelsen
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål (holdere til øl): 30 x 13 x 8 cm
  • Mål (shotglas): 6,5 x 3,5 cm
  • Bemærk: maks. størrelse er 111 cm
2020-11-28T18:12:01+00:00