Har du brug for hjælp?

Drikkehorn

309 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Fan af vikinger? Stolt af din arv? Det kan du nu vise med dette sjove og festlige drikkehorn, der er formet som en kæmpe stødtand eller et horn, om man vil. Hornet er hvidt og langt og kan faktisk indeholde op til 700 ml væske, hvilket er en hel del. Hornet har også en snor, du kan putte rundt om nakken, så drikkehornet hænger om din hals. Sidst men ikke mindst findes der på drikkehornet også en holder, der gør, at drikkehornet kan stå på et bord af sig selv.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Endelig findes der en drikkedunk, der både er sjov, anderledes og praktisk - alle tre ting på en gang. Denne drikkedunk er faktisk et drikkehorn, og det er sjovt, fordi det ligner en kæmpemæssig stødtand eller horn som taget fra en vikingefilm. Derudover er drikkehornet praktisk, fordi det har en snor, du kan tage om halsen, så du har hænderne frie til at gøre andre ting, når du ikke drikker, og så har drikkehornet også en holder, der gør, at det kan stå af sig selv på for eksempel en bordplade.
Sidst men ikke mindst kan drikkehornet indeholde op til 700 ml drikkevarer, hvilket er en hel del. Nok til at blive i godt humør af, hvis man hælder øl på drikkehornet, som en sand viking selvfølgelig havde gjort det. Denne gave er en sjov gaveide til enhver, der elsker fest og farver.

Detaljer

  • Beskrivelse: drikkehorn med snor/nakkebånd og holder
  • Materiale: PBA-fri polycarbonat og ring af rustfrit stål
  • Kapacitet: 700 ml
  • Bemærk: må ikke komme i opvaskemaskinen, men skal vaskes i lunkent sæbevand og er ikke egnet til varme drikkevarer
2020-12-01T04:15:02+00:00