Har du brug for hjælp?

Dødsstjernen - Star Wars-badebold

85 kr
Inkl moms
- +
Denne badebold må uden tvivl være Darth Vaders favoritlegetøj! Badebolden ligner den kendte Dødsstjerne fra Star Wars-filmene, og bliver bestemt den sejeste af slagsen i swimmingpoolen. En sjov gave til små og store fans af stjernekrigsfilmene, der samtidig har en vandhund gemt i maven.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

For lang tid siden i en fjern, fjern galakse... I filmen er rumstationen Dødstjernen i stand til at ødelægge en hel planet med sin laser, men som badebold i swimmingpoolen er den naturligvis aldeles ufarlig. Lad dig rive med ind i stjernekrigsfilmenes univers med dette officielle Star Wars-produkt. Den er noget sjovere end en almindelig badebold, og så ser den også super sej ud. Pust den op og tag den med i swimmingpoolen eller på stranden. Så er du sikret mange timers sjov og leg, især for de yngste i familien. For fans af Star Wars-filmene er denne badebold selvfølgelig ikke til at komme udenom, og hvem vil lade muligheden for at genopføre en af filmscenerne i swimmingpoolen gå fra sig?

Denne badebolden er en sjov og sej gaveide til både store og små filmnørder, og til dem, der ikke kan få nok af Star Wars-universet. Står ferien for døren, må du ikke tage afsted uden denne badebold!

Detaljer

  • Beskrivelse: officielt Star Wars-produkt, oppustelig badebold
  • Materiale: vinyl
  • Mål: 61 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-02T07:03:34+00:00