Har du brug for hjælp?

Dødsstjernen som bordskåner

189 kr
Inkl moms
- +
Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at det her er den fedeste bordskåner i galaksen! Alle Star Wars-entusiaster vil få julelys i øjnene ved synet af bordskåneren af glas, der ligner en tro kopi af den legendariske Dødsstjerne. Her har du fundet en køkkenhjælper fra den mørke side, som vil være en galaktisk gaveide til inkarnerede Star Wars-nørder.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er her må uden tvivl være den fedeste og mest specielle bordskåner du har set - Dødsstjernen fra Star Wars lige til at sætte de brændvarme gryder på, når du har brugt tid på at kokkerere et lækkert måltid mad. Alle, der er fuldstændigt vilde med Obi Wan, Master Yoda, Darth Vader og Luke Skywalker, vil synes at maden smager lige lidt bedre, nu hvor Dødsstjernen er med i selskabet.

Den store bordskåner, der måler Ø 30 cm, er lavet af glas, og du kan også bruge det som skærebræt eller alternativt en bakke. Bordskåneren er varmeresistent op til 180°C og har et skridsikkert underlag, så det er sikkert at arbejde med, hvis du bruger det som skærebræt. Husk at vaske det af, inden du bruger det første gang. Bordskåner / skærebræt / bakke - det er hele tre ting i én, og så er den designet som en tro kopi af Dødsstjernen. Alle der elsker Star Wars, vil blive vildt begejstrede, når denne gave bliver pakket ud. Det her er en helt perfekte og originale gaveide til fødselsdag eller jul.

Detaljer

  • Beskrivelse: bordskåner / skærebræt
  • skridsikker underflade
  • varmeresistent op til 180°C
  • Materiale: glas
  • Mål: Ø 30 cm
  • Bemærk: skal vaskes før det tages i brug
2020-12-02T19:22:36+00:00