Har du brug for hjælp?

Din livshistorie

Fra: 385 kr
Inkl moms
- +
Skriv dine oplevelser og minder ned i dagbogen, så du til sidst har din livshistorie på skrift. Med bogen kan du samle dine helt personlige beretninger og skabe din egen historie. Som årene går vil det vække glæde, at du og dine nærmeste vil kunne se tilbage på og mindes alle de sjove, triste, hyggelige, skelsættende og mindeværdige begivenheder.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne unikke dagbog slås der et slag for at skrive dagbog igen. Før i tiden nedfældede man store som små begivenheder, oplevelser, tanker og følelser, og tager man bogen frem efter flere år, er det sjovt at se tilbage på, hvad man oplevede dengang og hvilke følelser man havde på netop det tidspunkt. Mange har formodentlig haft flere dagbøger, da de normalt ikke er så store og derfor kun har plads til at beskrive enkelte livskapitler. Denne dagbog er derimod noget større og beregnet til at kunne indeholde hele din livshistorie. Her er plads til at liste 50 ting, man gerne vil nå, inden det er for sent, og et verdenskort, hvor man kan markere de lande og byer, man har besøgt. Desuden er der i slutningen af hvert år særlige sider til at opsummere årets lav- og højdepunkter og indsætte billeder fra året, der er gået.

Din livshistorie kan nu blive til en stor bog, der kan stå ubemærket på bogreolen, så den forbliver din private bog. Det er en enestående gave til mennesker, du holder af og som du gerne vil dele minder med gennem livet.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sort og naturfarvet
  • Beskrivelse: dagbog med 1080 sider
  • Mål: 22,5 x 16,5 x 6,5 cm

Detaljer

  • Color: crudo
2021-01-22T22:36:55+00:00