Har du brug for hjælp?
8987 5508

Din livshistorie

Pris: 385 kr

Special Price 327 kr

Inkl moms
-15,00 %
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: PÅ LAGER

Skriv dine oplevelser og minder ned i dagbogen, så du til sidst har din livshistorie på skrift. Med bogen kan du samle dine helt personlige beretninger og skabe din egen historie. Som årene går vil det vække glæde, at du og dine nærmeste vil kunne se tilbage på og mindes alle de sjove, triste, hyggelige, skelsættende og mindeværdige begivenheder.

* Skal udfyldes

Pris: 385 kr

Special Price 327 kr

  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Med denne unikke dagbog slås der et slag for at skrive dagbog igen. Før i tiden nedfældede man store som små begivenheder, oplevelser, tanker og følelser, og tager man bogen frem efter flere år, er det sjovt at se tilbage på, hvad man oplevede dengang og hvilke følelser man havde på netop det tidspunkt. Mange har formodentlig haft flere dagbøger, da de normalt ikke er så store og derfor kun har plads til at beskrive enkelte livskapitler. Denne dagbog er derimod noget større og beregnet til at kunne indeholde hele din livshistorie. Her er plads til at liste 50 ting, man gerne vil nå, inden det er for sent, og et verdenskort, hvor man kan markere de lande og byer, man har besøgt. Desuden er der i slutningen af hvert år særlige sider til at opsummere årets lav- og højdepunkter og indsætte billeder fra året, der er gået.

Din livshistorie kan nu blive til en stor bog, der kan stå ubemærket på bogreolen, så den forbliver din private bog. Det er en enestående gave til mennesker, du holder af og som du gerne vil dele minder med gennem livet.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sort og naturfarvet
  • Beskrivelse: dagbog med 1080 sider
  • Mål: 22,5 x 16,5 x 6,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-01-16T05:52:43+00:00