Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 299,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508

Diamant-isterninger

109 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Diamonds are a girl's best friend' siger de, og det samme er isterninger på en varm sommeradg. Kombinationen af de to må være intet mindre end perfekt! Disse diamant-isterninger vil sætte en eksklusiv prik over i'et til enhver festlig lejlighed. De dekorative og stilfulde diamanter svømmer rundt i drinken og køler den ned - det bliver snart ikke bedre! Giv den anderledes og unikke isterningebakke til din nærmeste diva i fødselsdagsgave eller som en værtindegave ved næste fest.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Nu bliver det ikke bedre! Diamanter i massevis, der spreder en lækker og luksuriøs stemning, når de fordeles i gæsternes drinks. Disse diamant-isterninger er enhver bling bling-elskers drøm og vil uden tvivl give selv den kedeligste drink et ekstra pift. Tip: Hæld kaffe i formene og frys dem ned. Næste gang du laver isakffe, kan du pifte den op med nogle diamant-isterninger, som ikke vil udvande kaffen, når de smelter.
Man kan også hælde rød saftevand i formene, fryse dem ned og bruge isterningerne til at give lidt smag til et helt almindeligt glas vand. Diamant-isterninger egner sig som gaveide til blandt andet fødselsdage, jul eller som værtindegave. Pak dem ind og tag dem med til 25 års fødselsdag ved din diva-veninde eller giv dem til kvinden i dit liv, hvis du ikke har råd til at købe ægte diamanter - hun vil med garanti få meget mere glæde ud af disse.

Detaljer

  • Beskrivelse: isterningbakke med 6 forskellige diamantformer
  • Mål: 20 x 13 x 3 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-12-11T13:33:13+00:00