Har du brug for hjælp?

Det flydende lys

135 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Til varme sommeraftner på terrassen, til et glas vin på altanen, når lyset går ud eller når festen er på sit højeste; det flydende lys skaber en hyggelig stemning med bare tre lette trin. 1. Hæld væske i dit glas. 2. Tænd lyset og læg det i glasset. 3. Læg evt. et tyndt tørklæde eller et papir over glassen. Nu er stemningen sat og aftenen bliver endnu bedre! Det flydende lys er en sød, fin og anderledes gaveide til værten.

Other customers bought

Beskrivelse

Levende lys giver enhver festlig lejlighed en fed stemning, men det flydende lys tager stemningen til et helt nyt niveau! De her lys vil give gæsterne noget at se på og vil også være et sjovt samtaleemne. De små flydende lys er nemme at bruge. Tag et vandglas i standard størrelse, fyld det halvt op med vand. Tænd den lille LED-pære og put LED-holderen ned i glasset og sæt skærmen på glassets kant. LED-lyset har et indbygget USB-stik og lampen kan derved genoplades. Et lille bonustip: Det flydende lys ser ekstra godt ud i afdæmpet belysning. I mindre belysning vil gæsterne også undre sig over, om lyset kommer fra selve glasset, eller om det står bagved glasset. Det giver lampen lidt mere mystik.
Det flydende lys er også en perfekt housewarminggave eller værtindegave. De genanvendelige flydende lys kan lades op igen og igen. Det flydende lys er lige så stemningsfyldt som levende lys, men uden nogle risici.

Detaljer

  • Beskrivelse: vandfast og genanvendelig LED-lampe med USB-kabel og ledning
  • Mål: 4,4 x 2,2 cm
2022-06-29T09:39:59+00:00