Har du brug for hjælp?

Designerur "Katode"

Fra: 1.159 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Du kan bestille dette eller et lignende produkt gennem vores partner YourSurprise

Dette anderledes ur ligner mest af alt noget fra en science fiction-film, men det seje ydre passer godt ind i det moderne hjem og kan være med til at pifte eksempelvis soveværelset eller stuen lidt op. Vælg mellem en sokkel af hvidt eller lyst egetræ, hvorpå de seks cylindere, der viser klokken, er placeret. Denne gaveide egner sig især til tekniknørder, der godt kan lide en personlig indretningsstil.

* Skal udfyldes

1.159 kr

Beskrivelse

Tag med på en tidsrejse med dette elegante og sci-fi-inspirerede ur, som helt sikkert vil begejstre alle, der interesserer sig for teknik og skæve indretningsideer. "Katode"-uret består af seks cylindere, der hver viser et ciffer, monteret i en træblok i enten hvidt eller lyst egetræ, og som til sammen viser, hvad klokken er. Designet minder måske lidt om et videnskabeligt eksperiment, en tidsbombe eller en sej gadget fra en science fiction-film og kan være et frisk pust i soveværelset, stuen eller hvor det ellers måtte passe ind i modtagerens hjem.
Uret er 28 cm langt og har dermed en god størrelse, som kan passe ind i de fleste hjem, og det gør en god figur som både brugsgenstand og designobjekt. Det fine ur kan gives i mange anledninger, og lige meget hvornår du vælger at overraske modtageren med det, vil det helt sikkert falde i god jord. Alle med sans for anderledes indretningsideer vil elske det enkle og praktiske designerur "Katode".

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem hvidt eller lyst egetræ
  • Beskrivelse: indeholder et designerur og adapter (6-9 V)
  • Materiale: egetræ, plastik
  • Mål 28 x 7,5 x 11 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-03-26T08:09:23+00:00