Har du brug for hjælp?

Den praktiske multiværktøj økse med gravering

229 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Intet problem, vil jeg ordne 'det!" Med denne multi-værktøj til at løse opgaver, der involverer andre hård nød tænderne og altid har det rigtige værktøj her. Den super nyttigt multifunktions værktøj kan desuden være indgraveret i person - det er fra det praktiske endnu også en meget individuel gaveidé!

* Skal udfyldes

229 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Med 10 indeholdte værktøjer dette multiværktøj er den perfekte ledsager til enhver situation, der kræver en lille håndværker. Den lavet af bøg og rustfrit stål værktøj er lige stor nok til at passe i din lomme eller rygsæk og så ikke efterlader, når du rejser ned. skal besejres uanset om kløvet træ hjem eller på ferie, en sild i jorden - all-rounder understøtninger med økse, flad og stjerneskruetrækker, sav, kniv, fil, tænger, bidetang, fræser og oplukker.

De små, elegante hjælpere er nem at opbevare takket være dens sikkerhed bar og engageret, når du bruger et værktøj, en vis: For sikker og hurtige resultater som de professionelle.

Særlig stor: Den træskaft kan gøres personlig med en gravering, som optimalt tilpasser multiværktøj, som donee eller garantier og sikrer glæde i håndværk.

Detaljer

Multitool økse med gravering

Materiale: Buchholz, rustfrit stål
Dimensioner lukket: ca. 23 x 7,7 x 14 cm
aflåselige med sengehest
omfatter:
Økse
Skruetrækker
Phillips - skruetrækker
sav
fil
kniv
tang
Wire cutter
fræser
flaskeåbner
Brug specialtegn: Bemærk!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2022-01-22T16:15:00+00:00