Har du brug for hjælp?

Deluxe-isknuser

515 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Med en deluxe-isknuser kan alle nu nyde en iskold drik på en dejlig varm sommerdag. En ualmindelig nyttig gaveide, som på ingen tid forvandler store isklumper til små kolde isstykker, der straks giver drikken en dejlig kølig og drikkeklar temperatur. Hav den stående derhjemme, så de varme sommerdage blive nemmere at komme igennem, eller giv den som gave til dem, der har brug for hjælp til at køle ned.

Other customers bought

Beskrivelse

Om det er en sodavand eller en elegant drink det drejer sig om, så er en dejlig, kølig drik det helt rigtige efter en lang og hård dag. Du kan bruge en deluxe-isknuser ved tilberedningen af alt lige fra de mest lækre smoothies til en iced latte. En deluxe-isknuser gør det nu muligt at forberede en optimal kølig og forfriskende drik med knasende kolde isklumper på nul komma fem. Det eneste man skal gøre er at følge disse tre punkter: 1. Fyld beholderen øverst på isknuseren med isterninger. 2. Luk låget og knus isterninger med håndsvinget. 3. Tag det knuste is ud med platiskskovlen og put det i glasset med din ynglingsdrik.
Den stabile og let håndterlige isknuser passer ind i ethvert køkken på grund af sin kompakte størrelse på 16 x 13 x 26,5 cm. En isknuser er gaveideen, som holder hovedet koldt på varme dage! Oplagt som indflyttergave i sommervarmen.

Detaljer

  • Beskrivelse: leveres med plastikskovl
  • Mål: 16 x 13 x 26,5 cm
2023-01-30T09:44:24+00:00