Har du brug for hjælp?

Dekorative firkløvere

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Forær en lille portion lykke og held med disse dekorative firkløvere til væggen. En god gaveide, der nok skal blive værdsat hos modtageren. Hvem har ikke brug for lidt ekstra held engang i mellem?

Other customers bought

Beskrivelse

Jagten på lykke og held stopper aldrig helt, men du kan komme lidt tættere på målet nu! Med denne originale gaveide kan du lave en hel væg med dekorative firkløvere, som er kendt for at bringe held hos den, der finder dem. Sættet består at syv grønne firkløvere, der kan sættes op på væggen enkeltvis med små søm. Sådan kan du skabe dit individuelle lykkemønster hjemme på væggen i stuen, på børneværelset eller i gangen.

I naturen er det ikke altid helt så nemt at finde de små firkløvere, og man må ofte gå forgæves, men med denne grønne firkløvervæg har du pludselig hele stuen fuld! En sød og flot gaveide til dem, der godt kunne bruge lidt held, eller til dem, der godt kan lide lidt sjov i boligindretningen. Få lidt lykke og held ind i hverdagen med denne flotte og dekorative firkløver vægdekoration. Grønt er desuden kendt for at være godt for øjnene, og det er da værd at tage med!

Detaljer

  • Beskrivelse: vægdekoration
2020-12-05T06:30:00+00:00